maanantai 28. huhtikuuta 2008

Katselmus 26.4.2008

Me osallistuttiin Katselmukseen Oulun Hiukkavaarassa 26.4.2008. Tuomarina toimi Janika Wikstén.

Umbran arvostelu:

Hyvin sievä narttumainen olemus. Kapeakuonoinen pää. Hauskan ilmeen tuo taittokorvat. Hyvä turkki. Luisu lantio. Takaraajat ulkokierteiset. Liikkuu tehokkaasti. Ihastuttava luonne. Purenta ok.

Eli arvostelu oli Umbran näköinen, siitä kiitettiin mistä on aihetta ja risuja saatiin niiltä alueilta, mistä sitä osattiinkin odottaa. :) Umbra pääsi jatkoon kymmenen parhaan joukoon, minkä jälkeen saimme hakea arvostelumme. Kaunis Okra siskomme sijoitettiin neljänneksi. Onnea vielä Okralle ja ihmisilleen, jos eksyvät blogiimme!

HAU-skaa oli nähdä erilaisia paimensukuisia, mutta tietenkin erikoisesti Okraa, jota emme olleet tavanneet viimeksi kuin vajaa seitsemän viikkoisena. Okra on kaunis, iloinen ja reipas koira, muistuttaen monilla tavoilla aina liikkumistaan ja asioihin reagoimistaan myöten Umbraa.

Nyt on meillä näyttelyt näytelty hetkeksi tai kunnes kasvattajan kutsu kuuluu. :) Seuraavaksi keskitymme agilityn treenaamiseen Umbran ja Keksin kanssa ja jälkimmäisen kanssa kisaamaan. Kunnianhimoisena tavoitteenani on nostaa Keksi tämän vuoden aikana vielä agilityssä kolmosluokkaan ja startata vuoden päästä olevassa Katselmuksessa Umbran kanssa kilpailemattomien luokassa.

Ei kommentteja: