maanantai 2. kesäkuuta 2008

Keksin sterilisaatio

Keksi steriloitiin tänään. Olen päättänyt steriloinnista jo aikoja sitten, luvannut kokemuksista viistastuneena, että Keksi steriloidaan ennen kuin se täyttää kuusi. Kuusi se ehti kuitenkin täyttämään, mutta viimeisimpien juoksujen oltua lähinnä omituiset sekä myöhässä ja muiden koirien lisääntynyt kiinnostus Keksin takapäähän sai miut tekemään lopullisen päätöksen.

Miun mahdolliset viimeiset epäilyksen häivät katosivat kuitenkin leikkauksen jälkeen, kun eläinlääkäri kertoi Keksin kohdussa olleen kolme kystaa. Muuten kohtu oli ollut terveen näköinen, mutta nuo kystat olisivat saattaneet vielä aiheuttaa joskus ongelmia. Onneksi siis luotin vaistooni. Kuten eläinlääkärikin sanoi; huomattavasti parempi leikkauttaa omasta päätöksestä terve koira kuin pakon edessä ja kiireellisesti sairas koira.

Nyt vaan toivotaan hyvää paranemista mein Keksi-aurinkoiselle!!!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toipumisia Keksille. Mielenkiintoista kuulla toipumisesta 6v kanssa. Terra toipui 24 tunnissa. Tarvitseeko kauluria vai jättääkö haavan rauhaan. Ihmettelin kun Terra ei ollut haavasta lainkaan kiinnostunut.

sosuka kirjoitti...

Hyvä, hyvä, että oli hyvä päätös. :) Virkeää pikaparanemista Kekelle!

Katja kirjoitti...

Kiitos tsemppaamisesta!

Keksi on palautunut kohtuullisen hyvin, viime yön se valvotti meitä kävelemällä ympäri kämppää ja raapimalla ovia. Hiukan tavallista vaisumpi se kyllä on, eikä hypi sängylle ja sohvalle yhtä paljon kuin tavallisesti.

Keksi ei ole kovin kiinnostunut haavasta, mutta kauluria pidetään työpäivien ajan, ettei se vaan pääse avaamaan tikkejä tai haavaa, kuulin kauhutarinoita treenikaverilta, että joku koira oli repinyt tikit auki ja haavasta oli roikkunut kamaa ulkona. Yöks.