maanantai 16. kesäkuuta 2008

Umbran agitreenit 16.6.

Eilen oli taas Umbran agilitytreenit. Otettiin ohjatusti valssia ja kontakteja. Itsenäisesti treenattiin rengasta, pussia, putkea ja keppejä.

Viimeviikkoisen rengas "ongelman" vuoksi otin sen ensimmäisenä käsittelyyn, kun Umbra oli vireimmillään. Otin rengaan kahdesti, kerran molemmilta puolilta ja reilut leikkipalkkaukset päälle ja jätin sen hautumaan, ettei Umbra pääse kieltämään sillä.

Pussia otettiin ensin kahdestaan. Umbra menee pussiin jo niin, että pussi on alhaalla, mutta se ei vielä osaa oikeata tekniikkaa tarpeeksi hyvin. Umbra alkoi hyppimään pussin lopussa, ei jäänyt jumiin, mutta hetkeksi vauhti tökkäsi, joten otettiin loppuun pari kertaa avustajan kanssa pussia niin, että miä taas kurkistelin sieltä päästä.

Putkelle Umbra yritti koko ajan, kun käveltiin se ohitse. U:n mallinen putki sujuu mallikkaasti molemmilta puolilta.

Kepeillä otettiin pitkästä aikaa 12 sarjaa. Umbra on koko ajan petrannut keppejen tekemistä, tällä hetkellä se menee ne kohtuu reippaasti jo ja osaa hiukan jo kepittää itsenäisesti, miun avut on jo aika pieniä, vaikka vielä näytänkin sille kädellä välit. Umbra on yhtä hyvä kepittämään molemmilta puolilta, ei mitään ongelmia siinä.

Valssi treeni oli muille taas pidempi, mutta me otettiin sitä kolmella (mini-medi) aidalla. Pari kertaa Umbra tuli aidoista ohi, kun luotin siihen liikaa, en muistanut, että se ei ole mikään Keksi. Muuten harjoitus sujui loistavasti. Umbra kääntyi tosi hyvin miun ohjauksen mukana ja eteni vauhdilla. Miä olin vähän myöhässä, mutta tajusin sen itsekin ja pyrin korjaamaan asiaa.

Kontakti treenissä me otettiin keinua ja puomia. Umbra hakeutuu itse jo istumaan kontakteille, mikä on iso parannus siitä, kun miä jouduin korjaamaan sitä. :) Puomi meni tosi hyvin, pikkuhiljaa miä yritän vetää Umbran istumaan tassut maassa, nyt se istui kokonaan kontaktipinnalla, mutta pääasia, että se on tajunnut jutun juonen. Keinua se jännitti ensin, mutta otettiin kolme-neljä toistoa ja viimeisellä se ei jännittänyt niin paljon. Keinua pitää kuitenkin vahvistaa tosi paljon.

Hyvät treenit oli taas, Umbra on tosi taitava ja reipas pikku lappalainen. :)

Ei kommentteja: