keskiviikko 25. kesäkuuta 2008

Keksin toko treenit 25.6.

Keksillä oli tänään viimeiset toko treenit ennen kesätaukoa. Otettiin aluksi luoksepäästävyys, siinä ei ollut mitään ihmeellistä. Paikallaolosta Keksi nousi kerran istumaan, kun treenien vetäjä teki häiriötä. Toisaalta Keke pysyi tosi hienosti maassa, vaikka samainen vetäjä kutsui sitä miun toko-luoksetulon komennolla n. 2 m päästä koirasta yms. :)

Otetiin myös liikkeestä maahanmenoa. Se sujuu hyvin, miun pitää vaan muistaa, että miun MAA-HAN - komennon voi tulkita kaksoiskäskytykseksi, joten miun on parempi käytää pelkkää MAA - komentoa, koska koira ymmärtää ja osaa sen. Liikkeestä maahanmeno on myös yksi Keksin varmimmista liikkeistä, vetäjä antoi siitä paljon kiitoksia. Liikkeestä maahanmenoa meidän pitää treenata myös ilman hihnaa, ettei Keksi opi yhdistämään liikettä siihen, kun hihna tippuu miun kädestä.

Toko hyppyä treenattiin myös. Se sujui hyvin, mutta avuja siinäkin pitäisi pystyä vähentämään, sormella/ranteella jouduin vielä Keksiä sinne hypylle heittämään. Hienosti se jo kuitenkin kääntyy oikeinpäin ja jää seisomaan. :)

Otettiin Keksin kanssa treenin välissä puomia ja rengasta pari kertaa ja koira oli yhtä hymyä. :)

Ei kommentteja: