sunnuntai 16. marraskuuta 2008

16.9. Agilitytreenit.

Treenattiin rataa, jossa erityisesti niitä asioita, joita ollaan hallitreenien alettua treenattu. Miä vedin treenit, joten jätin Umbran suosiolla kotiin ja otin vain Keksin mukaan. Seuraavat neljä tai viisi viikkoa mukaan pääsevät sitten molemmat tytöt, kun minulla ei ole vetovastuuta.

Treenit sujuivat kaikkiaan hyvin. Rata oli haastava, mutta ryhmäläiset haltsasivat sen hyvin, olihan puolivalssia treenattu paljon ja tässä radassa oli paljon paikkoja niille ja tavallisille valsseille.

Keksin kanssa meillä meni hyvin muutamia sellaisia kohtia lukuunottamatta, jossa miä käänsin Keksiä jopa liian aikaisin ja se ohitti esteen - tää oli sikäli positiivinen virhe, että selkeästi miä oon oppinut tekemään ohjauskuvioita aikaisemmin ennemmin kuin liian myöhään. Toinen "virhe" tuli siitä, kun Keksi muutaman muun koiran tavoin kävi suorittamassa yhden putken jälkeen radan reunalla olleen, mutta epähuomiossa ja tilanvähyyden vuoksi pahaksi ansaksi jääneen puomin. Miun puomihullu koira. :) Tiukka haltuunotto sai Keksin kuulolle ja virhe ei toistunut. Keksi on kyllä tosi hieno, hyvä mieli tuli taas, kun se on niin into piukeena. :)

Miä lainasin yhdistykseltä kevytaidan talveksi, taidan tänään järkätä valosan aikaan Umbralle hyppy- ja keppitreeniä.

Ei kommentteja: