tiistai 11. marraskuuta 2008

PENTUJA!!!

Umbra on ollut omituisen hellyydenkipeä ja tavallista rauhallisempi. Rapsutellessani sen vatsaa huomasin nisien olevan hiukan punaiset - taitaa Umbralla olla (lievä) valeraskaus. Pentu-unelmat unohtuvat kyllä aikanaan, pellolla ja metsässä juostessa ja agilityä treenatessa, niin koiralta kuin emännältäänkin.


Mona Umbran salaperäinen hymy.


Umbra oli sunnuntaina ensimmäistä kertaa juoksujen jälkeen treeneissä. Hiukan himpulaa ärsytti häkissä oman vuoron odottaminen ja uusi paikkakin taisi hiukan jännittää, joten keskittymiskyky ei ollut paras, mitä Umbralta on nähty, seuraavalla kerralla tilanne onkin varmaan parempi, kun paikka on tuttu.

3 kommenttia:

sosuka kirjoitti...

Tosi kiva ja ilmeikäs kuva Umppiksesta!

Ihan pieni minimaalinen sydämen ylimääräinen sykäys, kun luin otsikon. ;) Mutta kuka on isä?

Katja kirjoitti...

Mietinkin otsikkoa, että säikähtääkö joku sitä... :) Toivotaan ettei mitään pieniä uudenvuoden yllätyspamauksia ole tulossa, eipä tilanteita ole ollut. Juoksujen jälkeen Umbra kyllä leikki Aatun (norjan harmaa) kanssa, joten josko tuo 4 kk ikäinen mahtiuros olisi jossain välissä kokeillut taitojaan? ;) Toinen vaihtoehto on Keksi, josta tuo Umppis oli juoksujen aikana ja vielä nyt niiden jälkeenkin kiinnostunut...

Anonyymi kirjoitti...

Ei kai nyt sentään meidän Aatuli... :)