keskiviikko 19. marraskuuta 2008

Tavoitteet vuodelle 2009

Lapikkaassa kyseltiin tulevan vuoden tavoitteita, laitoin sinne Umbran tulevan vuoden tavoitteet, tänne voisi miettiä Keksinkin osalta noita tavoitteita.

Umbra:

Umbran kanssa ollaan tänä vuonna aika hyvin saavutettu ne tavoitteet, jotka asetettiin, koira on pientä säätöä vaille estevalmis. Ohjaamisessa meillä on vielä työsarkaa, miun pitää oppia ohjaamaan Umbraa Umbrana eikä Keksinä. Parasta tässä vuodessa on kuitenkin ollut meidän suhteen muuttuminen läheisemmäksi ja Umbran kehittyminen ihan arkipäiväisissä asioissa, kuten hihnakävelyssä ja ohituksissa.

Vuonna 2009:
- Poropaimennuskoe, jos arpaonni suosii.
- Katselmus
- Lähettäisikö tuo kasvis meidät virallisiinkin näyttelyihin? Iik.
- Agilityn treenailua
- Möllikisastartti, mahdollisesti muutamia startteja virallisissa kisoissa, jos alkaa nuo kepit ja keinukin näyttämään valmiilta ja ohjaus sujuvalta.
- Tokon treenailua, alokasluokan liikkeeiden harjoittelua ja hiomista.
- Pidetään hauskaa yhdessä koirien ja koiratuttujen kanssa. :)

Keksi:

Keksin kanssa ollaan hienosti saavutettu tänä vuonna kaksi nousunollaa, viimeistä viedään. Tokossa ollaan kehitytty hurjasti ja senkin treenaaminen on ollut tosi hauskaa. Lisäksi saatiin Keksi steriloitua vihdoin viimein ilman mitään kummempia ongelmia ja virallisissa näyttelyissäkin käytiin pyörähtämässä.

Vuonna 2009:
- Agilityn treenailu jatkuu.
- Viimeinen nousunolla, menolippu kolmosluokkaan.
- Startteja kolmosissa, kisavarmuutta.
- Tokon treenailu jatkuu
- Ainakin yhdet viralliset tokokokeet.

Tosca:

Tosca se vaan yllättää ja porsuttaa vuosi vuodelta eteenpäin. Toscalle ei ole sen kummempia tavoitteita, kuin että pysyisi kohtuullisen terveenä ja iloisena vanhuksena. :)

Ei kommentteja: