maanantai 26. tammikuuta 2009

25.1. Agilitytreenit

Eilen illalla oli taas agitreenit ja tällä kertaa molemmat tytöt olivat mukana. Treeneissä oli ohjattuna treeninä persjättö ja itsenäisenä sellainen vauhtirinkula, jossa oli putki, kepit, A ja rengas.

Umbran kanssa itsenäinen treeni ei ollut kovin sujuva, koska putkea lukuunottamatta kaikki muut esteet ovat vielä työn alla. Umbran kanssa tämä harjoitus oli siis enemmän yksittäisten esteiden tekemistä. Renkaan kohdalla oli ongelmana se, ettei olla otettu sitä Umbran kanssa varmaan melkein koko talvena. Kyllä se sen sitten teki, mutta kovasti kysyi ja meni välistäkin. Eli paljon rangastreeniä Umbralle jatkossa. A:lla ylösmeno meni hyvin, mutta alastulolle pitää saada varmuutta kosketusalustalle, joten jos on mahdollista, voitaisiin jättää A toistaiseksi hautumaan ja ottaa kontaktejen suorittamista puomilla. Kepit on ihan kohtuullisessa kunnossa, muutaman kerran muistuttamisen jälkeen ne alkoi taas sujumaan ja hiukan niissä on jo nähtävissä itsenäistä työskentelyä, hetkittäin.

Ohjattu treeni, eli persjättö sujui hyvin. Persjättö ei ollut ongelma Umbralle ja se tuntui ihan toimivalta. Otettiin ensin treenistä neljän esteen pätkä ja lopuksi vielä koko systeemi ja se meni oikein hyvin. Niissä kohdissa, joissa miun vauhti hidastui Umbra pysähtyi esteelle kerran-pari, mutta päästiin jatkamaan matkaa, kun vaan tsemppasin sitä. Pitää siis muistaa kehua Umbraa ja puhua sille radalla. :) Harjoituksessa oli kaikkiaan siis 11 estettä ja saatiin se menemään hyvin. Jei!

Keksin kanssa molemmat harjoitukset meni hyvin. Persjättö toimii sillä hyvin, pitää yrittää joskus kisoissakin käyttää sitä hypyillä ja katsoa miten käy. :) Ensimmäisellä kerralla Keksi ehkä vähän ihmetteli parissa kohdassa, mutta toisella toistolla se meni niin hyvin, ettei otettu enempää.

Myöskin vauhti-rinkula meni Keksin kanssa tosi hyvin, otettiin A juoksukontaktina ja Keksi otti kontaktit tosi hyvin. Myöskään kepeissä ei ollut mitään ihmeellistä, molempiin suuntiin tehtiin rinkulaa ja sisäänmenot meni hyvin.

Ei kommentteja: