sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Toinen nolla kakkosista uusiksi.

Me oltiin eilen Keksin kanssa Hyvinkäällä agilitykisoissa. Ekalla radalla kauhisteltiin tapissa olevia rimoja ja myös rata oli haastava. Kolme rimaa tiputettiin, hyvin mahdollista, että erittäin huonolla ja tökkivällä ohjauksella oli oma osuutensa... Eli tuloksena 15 virhepistettä radalta, ihanneaika 47 ylitettiin kahdella sekuntilla, tulos 17,08. Keksiin olin tyytyväinen, se teki parhaansa.

Päät saatiin kokoon kuitenkin toista rataa varten ja onneksi tuomari päätti jostain syystä (kuulemma vauhtia saadakseen) tiputtaa rimoja yhden alemmas, joten mun ei tarvinnut jännittää niitä. Rata oli ainakin meille ensimmäistä helpompi ja se sujui miun mielestä tosi hyvin, tuloksena NOLLA! :) Aika oli 44.11, ihanneaika myös 47 s. Aika loppumetreille saatiin jännittää, sijoitutaanko kolmen parhaan joukkoon, mutta ei - neljäs sija lankesi meidän osaksi. Hiukan harmitti, muttei paljon, olihan vuosi nyt hyvin startattu. Kisoissa palkittiin kuitenkin viisi parasta, joten palkinnoille yllettiin.

Kotiin päästyäni tutkin sitten sääntömuutoksia ja tajusin, että ilmeisesti meidän Kirkkonummella 18.5. saama yliaikainen nousunolla ei ole enää käypää valuuttaa kolmosiin noustessa - uusien sääntöjen mukaan kuin nolliksi lasketaan vain 0,00 nollat. Samaan syssyyn huomasin kuitenkin, että kakkosluokassa kilpailijamääriin sidotut nousunollat menevät niin, että isoissa kisoissa myös neljäs ja viides kilpailija voivat myös saada nousunollan.

Eilisissä kisoissa medi 2:sia oli 30 ja me oltiin neljänsiä, mikä jo itsessään tuntuu hyvältä, mutta jos siis tavailin sääntöjä oikein, me ollaan sääntömuutoksen myötä nyt sitten menetetty yksi nolla, mutta eilinen nolla korvaisi sen - eli yksi puuttuu vieläkin. :)

3 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Onnittelut nollasta, mutta harmi mikäli pitää paikkansa ettei se vielä riittänytkään! Tsemppiä alkavaan vuoteen ja otetaan metsälenkki pian uusiksi!

terkuin Kati ja pv-tytöt

sosuka kirjoitti...

Harmi, että hävisitte jo tienaamanne nollan, mutta kuulostaa lupaavalta, jos veditte puhtaan suorituksen heti vuoden alkuun. Onnittelut! Toivottavasti sama tahti jatkuu! :D

Meidänkin agivuosi alkoi hyvin, kun eilen (la) oltiin Huotarin Peten koulutuksessa ja Ursassa oli vauhtia ihan erilailla, kuin ennen joulukuista taukoa.

Meillä onkin sitten Ursan kanssa ens sunnuntaina koitokset Tampereella.

Katja kirjoitti...

Kiitos onnitteluista.

Eilen puhuttiin treeneissä noista sääntömuutoksista ja ilmeisesti säännöt muuttuvat vasta kesäkuussa ja on myös mahdollista, että jo saavutettuja yliaikanollia ei lasketa - niin tai näin, uusilla tai vanhoilla säännöillä, meillä pitäisi nyt olla kaksi nollaa. Eli koitokset jatkuvat. :)