torstai 15. tammikuuta 2009

Terran kanssa metsässä

Umbra ja Terra vähän vajaa 1 v 9 kk.

Me tavattiin eilen Umbran kanssa Terra sisko metsäretken merkeissä. Oltiin liikenteessä melkein koko päivä, neljän - viiden tunnin ajan siskokset saivat nauttia toistensa seurasta. Tytöt juoksivat, painivat, repivät keppejä ja leikkivät, kuten aina tavatessaan, tasaväkisesti. Koirien leikkejä on aina yhtä hauska seurata ja erityisen hauskaa se on, kun vauhdin huumassa ei edes tunnista omaa koiraansa, niin samannäköisiä ja oloisia ne ovat. Terralla on tosin ne pystyt korvat, suorat sääret ja enemmän turkkia kuin mein hömelöllä. Kaikki kuvat eiliseltä ovat Terran ihmisen ottamia, kiitos niistä ja mukavasta retkestä! Minulle ei mahtunut kamera mukaan, mutta päätös jätää kamera kotii harmitti kyllä suuresti luonnon kauneuden ja hienon sään keskellä. Umbra päätti myös tutkia jäätä, mutta vaikka miun päätä vähän paleltikin sen tutkimusmatka, kuva siitä on todella kaunis! :)


Omituiset sammaleella.Jään olemusta tutkimassa.


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ompas teillä ollut kivan kuulonen ja näkönen retkipäivä - mitkä satumaiset jäämaisemat!
Ravja-papalta terveisiä :) t. Marika

sosuka kirjoitti...

Tytöt on niin nättinä. Erityisesti tykkään Umbran päästä tuossa kakkoskuvassa, sillä on kovasti paljon aikuismainen ilme. :)

Kauniita jääkuvia.

Katja kirjoitti...

Meillä oli tosi kivaa, mutta kuten näkyy, lumeton retki. Nyt täälläkin taas hiukan tupruttaa lunta ja tuntuu talvelta, Umbra tykkää.

Juu Umbra näyttää fiksulta kerrankin - se on se hetki kun se terästäytyy - muuten se on välillä NIIN hassun näköinen. Ja vasta yksi päivä miulta kysyttiin, että onkos se vielä pentu...

Terveiset myös Ravjalle.

Anonyymi kirjoitti...

Kävin siellä pari päivää myöhemmin ja lammet oli lumessa osittain. Tosi kiva reissu ja koirulit leikki nätisti kuten arvasinkin.
H+T