maanantai 5. tammikuuta 2009

4.1. Umbran agitreenit

Eilisiin treeneihin pääsi mukaan vain Umbbis. Keksi jäi kotiin lepäämään tiukkojen kisojen jälkeen ja miä sain mahdollisuuden keskittyä kunnolla Umbraan.

Treenien teemana oli vauhti ja sitä kyllä riitti. Tehtiin yhdentoista esteen radanpätkää, joka oli rakennettu niin, että siinä sai ja joutui juoksemaan. Miä helpotin Umbralle radan alkua niin, että jätettiin yksi takaakierto pois ja mentiin ekan hypyn jälkeen heti putkeen. Tää oli ilmeisesti hyvä päätös, Umbra ampaisi matkaan tykin lailla ja meikäläinen sai pinkoa. Kuudennen esteen jälkeen palkkasin Umbran, koska olin puhtaasti menneeseen alkutaipaleeseen niin tyytyväinen ja halusin palkata sen hyvin hyvästä suorituksesta kunnon riekutuksella. Viimeiset kuusi estettä otettiin leikkien jälkeen ja nekin meni hyvin. JEI!

Tämän jälkeen meillä oli juoksutreeniä ihmisille ja koirien kanssa leikkimistä ja juoksemista, minkä jälkeen otettiin rata uusiksi. Meillä uusinta ei mennyt yhtä hyvin kuin eka yritys, Umbra oli liian innoissaan ja alkoi kommentoimaan, tosin aloitettiin alusta ja sitten se sujui vähän paremmin. Vauhtia oli kyllä niin, että alkuperäset ohjauskuviot meni uusiksi ja mentiin enemmän sillä taktiikalla, että otettiin esteet siinä järjestykssä, kun ne vastaan tuli.

Kaikkiaan jäi hyvä mieli treeneistä, koska eka yritys meni aika nappiin. :)

2 kommenttia:

sosuka kirjoitti...

Umbbiksella on ollut superkivaa!!! :D Pitäkää tuo vauhti, loistavaa jos se lähtee lapasesta - kyllä siekin jossain vaiheessa saat saman vaihteen silmään kuin pikkukakara.

Katja kirjoitti...

näin miä oon kans ajatellut. Umbra tykkää radoista/treeneistä, joissa on muitakin esteitä kuin hyppyjä - miä maltan tuskin odottaa, että päästään ottamaan radanpätkää, jossa on joku kontakitkin mukana. Nyt niitä treenejä ei ole ollut, koska koko ryhmällä on alkutalven ollut itsenäisenä treeninä kontaktit kuntoon - treeniä.