maanantai 19. tammikuuta 2009

Keksi kolmosiin!

Me oltiin eilen Kirkkonummella agilitykisoissa, joissa tuomarina oli Kari Jalonen. Samaan aikaan oli purinalla toiset kilpailut, joten Kirkkonummella oli vähän osanottajia - medi kaksi luokassa vain 6. Nousunolla paikka oli siis kuin pedattu meille, mutta tietäähän sen, millaiset jännitykset miulla silloin on.

Ekalta radalta saatiin hylky. Siinä oli miun mielestä oikeastaan vain yksi vaikea paikka - putken jälkeen piti saada koira vedettyä muurille, vaikka putkesta näkyi suoraan aita ja muurin jälkeen piti käänytä 180 astetta ja viedä koira kepeille. Ensin Keksi meinasi ottaa sen aidan ja sitten, vaikka sain sen käännettyä muurille, en vienyt sitä tarpeeksi kauas ja hyvin, minkä tuloksena se pyörähti ennen keppejä ja meni vielä väärään väliinkin. Keppejen jälkeen oli 90 asteen käännös oikealle ja pituus, joka jätettiin sitten kokonaan väliin, kun Keksikin ihmetteli, kun se tuli kepeiltä väärin pois. Loppurata sujui kuitenkin hyvin ja mikä parasta - kontaktit oli tarkat!!!

Toisella radalla miua en jännittänyt ihan yhtä paljon kuin ekalla. Siinä oli yksi kohta, jossa Keksi olisi voinut A:n asemasta mennä puomille ja alussa serpentiini, jonka teki vaikeaksi se, että me ollaan nyt Keksin kanssa viime aikoina lähdetty vaan yhtäaikaa ja nyt miun piti kutsua se ekalle esteelle. Muuten rata oli aika peruskauraa, mutta kaikki kontaktit oli pelissä, puomille mentiin kohtuu vaikeasta kulmasta ja vauhdilla. Me selvitettiin kuitenkin ne hankalatkin paikat ja tuloksena oli NOLLA!!! Me startattiin ekoina luokassa, joten muiden starttejen ajan miä jännitin sitä, että jos kolme muutakin koiraa saa nollan, me tiputaan niilltä nousunolla paikoilta. Näin ei kuitenkaan käynyt, Keksin nolla jäi luokan ainokaiseksi, joten me vieläpä voitettiin. Tippa nousi kyllä silmään, kun näin lopullisen tuloslistan ja siihen meidän tuloksen perään merkityn SERT maininnan.

3 kommenttia:

sosuka kirjoitti...

Aivan MAHTAVAA!!! :D Superonnittelut teille molemmille, juuri tuollaisella tyylillä pitääkin jättää kakkosluokan radat taakse, nollavoitto - ootte te kyllä....

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon molemmat Koot.Täytyy joskus tulla katsoo kisaamista.
Terran väki

Katja kirjoitti...

Tervetuloa joskus katsomaan kisoja. :) Aika useinhan niitä järkätään siellä Konalan Purina-areenalla, joten yritän pitää mielessä, että kutsun teidät sinne, kun startataan seuraavan kerran siellä.