perjantai 9. tammikuuta 2009

Umbran kavereita.

Umbralla on ollut reilun viikon aikana tavallista useampia tilaisuuksia nähdä miun kavereiden koiria ja leikkiä niiden kanssa. Uutena vuotena meillä oli kunnia saada vieraaksi Stidi ihmisineen ja lappalaiset leikkivät tuntitolkulla pihalla ja sisällä. Stidi on tosi reipas ja iloinen pentu. Hetken levättyään se rynnisti korvat ojossa kohti seuraavaa painia. :)

Näimme viime viikolla myös Missyä ja Sadietä ihmisineen metsälenkin merkeissä. Umbra oli näiden punavalkoisten jutuista hiukan ulkona, ihmetellen niiden laajoja kaarroksia kaukanakin ihmisistä. Umbra seuraili kyllä tyttöjä sitkeästi ja yritti löytää yhteistä aaltopituutta kantelemalla keppejä samaan aikaan kuin Missy ja Sadie ja painamalla pää viidentenä jalkana mukaan risukkoihin.

Loppiaisena meillä vieraili harmaa norjanhirvikoira Aatunen, joka oli ottanut Umbraa korkeudessa kiinni. Aatukaan ei enää ujostellut Umbraa ja tyypeillä oli vauhdikkaat paini- ja juoksuleikit pellolla ja vähän vielä pihallakin näytettiin naapurustolle, kuinka tanner tömisee. :)

Äsken vielä kävi samasta taloyhtiöstä oleva 6 kk ikäinen punainen irlanninsetteri uros leikkimässä hetken verran meidän pihalla. Umbra ei ole leikkinut tämän koiran kanssa aiemmin ja setteriä vähän ujostutti aluksi Umbran kova ääni ja villi tapa leikkiä. Yhteiset leikit löytyivät kyllä aika pian ja setteri ei olisi halunnut ollenkaan lähteä kotiin isäntänsä mukana.

Ei kommentteja: