keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Ekat treenit hallissa

Tänään oli meidän ensimmäiset hallitreenit. Miä jännitin etukäteen sitä, miten Umbra käyttäytyy sisätreeneissä, kun viime talvena se oli vaisu aluksi hallissa. Ilmeisesti se kaikki menee juoksun jälkimaininkeihin, nyt ei ollut mitään ongelmia. Vähän levottomampi Umbra kyllä oli ja haukkui, kun me rakennettiin rataa, mitä se ei tee kotikentällä.

Treeneissä oli teemana takaakierto ja keppikulmat. Takaakiertoa tehtiin itsenäisenä treeninä ja ohjattuna osana pidempää rataa. Lisäksi päästiin tekemään puomia ja A:ta.

Takaakierto treenit sujuivat hyvin, ne Umbra kyllä osaa. Ohjattu treeni tehtiin kahdessa pätkässä, alun neljä estettä sujui hyvin. Jälkimmäisellä seitsemän esteen pätkällä Umbra pääsi kerran tekemään väärin, minkä jälkeen oli työ saada se korjaamaan kohta. Miä sain ohjeita omaan sijoittumiseen ja sen kautta tiukempiin linjoihin.

Puomin Umbra teki iloisesti, kyllä se on siihen saanut vauhtia, paljon vaan tsempitystä sille siinä. A:n se menee reippaammalla vauhdilla. Kontaktit näyttää tällä hetkellä aika lupaavilta. Kepeille otin sisäänmenoa ja sitten muutaman kerran kokonaan, pääsin lopettamaan sujuvaan ja vauhdikkaaseen suoritukseen.

Kaikkiaan oikein hyvät ensimmäiset treenit, kun Umbra ei tosiaan ollut aikaisemmin ollut paikassa ja mukana oli sille tuntemattomia koiriakin.

Ei kommentteja: