tiistai 29. syyskuuta 2009

Naksutinkoulutuksessa

Eilen me oltiin Umbran kanssa naksutinkoulutuksessa. Kouluttajana oli Eini Alahelisten. Tehtiin osittain miulle jo tuttuja juttuja, mutta uusiakin juttuja tehtiin ja ideoita saatiin. Erityisesti kohdekeppi oli meille uusi tuttavuus. Alkuun Umbra tuntui tosi hyvin tajuavan idean, sitten se kokeili, että jos sen ottaisi suuhun ja loppua kohti taas alkoi ymmärtämään homman. Tätä jatketaan, vaikka vaan omaksi iloksi. Saimme myös neuvoja siitä, miten seuraaminen kannattaa opettaa naksun avulla. Kivaa oli, pienestä sadekuurosta huolimatta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meillä ei naksua vielä ole, mutta kovasti on hankinnassa kunhan vaan saan aikaseks tilata. Saat sitten opastella meitä joku päivä kun päästään siihen puuhaan :)
-Sirene

Katja kirjoitti...

Miulla on siitä hyvä kirjakin, jonka voin antaa lainaan sulle. Naksuttimia on yleensä myynnissä eläinkaupoissa, ei tarttee välttis tilata, jos et halua jotain tiettyä.

Voidaan kyllä pitää sellaiset yhteiset naksutreenit joskus ja voin auttaa teitä alkuun, vaikka en tosiaankaan ole mikään haka tässä naksuttelussa. :)