lauantai 5. syyskuuta 2009

Keksi tokokokeessa

Keksi oli tänään Siuntiossa tokokokeessa. Tuomari oli Harri Laisi ja liikkuri Marketta Salo. Kaikkiaan miä oon tyytyväinen kakkostulokseen, joka saatiin, me ei olla nyt treenattu tokoa paljon ja miä olin vielä pienessä flunssapöhnässä. (En kuitenkaan possuflunssassa, kuumetta ei ole. ;) )

Mein rivi:

Luoksepäästävyys: 9
Paikalla makaaminen: 6
Seuraaminen kytkettynä: 8
Seuraaminen taluttimetta: 6
Maahanmeno seuraamisen yhteysessä: 9
Luoksetulo: 9.5
Seisominen seuraamisen yhteydessä: 8.5
Estehyppy: 9
Kokonaisvaikutus: 8.5

Pistemäärä yhteensä: 157, 2. palkinto. Ei sijoitusta.

Paikallolossa Keksi leikki jojoa. Sen vierestä lähti koira, minkä jälkeen Keksi nousi istumaan, kävi takaisin maate, nousi istumaan, kävi takaisin maate, tämä proseduuri toistui varmaan kolme, neljä kertaa. Miä meinasin revetä ihan täysin, kun se yritti ihan tosissaan, mutta sit aina tuli tylsää tai jotain... Seuraaminen taluttimetta meni plörinäksi hyvän alun jälkeen, kun Keksi jäi nuuskuttamaan jotain ja se jäi miusta taakse varmaan pari metriä, kunnes lähti sentään mukaan juoksuun. Miä osasin vähän oottaa tätä, kun se oli siitä alustasta ennen kehää jo sen verran kiinnostunut, et siellä varmaan on vanhoja naminjämiä tai muuten huumaavat tuoksut. Eniten miä pelkäsin sitä, että se paukkasee vieressä menevälle autotielle jonkin auton perään ja se, ettei näin käynyt oli miulle taas yksi voitto sinällään. Hyvä Keksi. Piilossa vaaninut Jyri, jonka oli tarkoitus pysäyttää tieltä liikenne ja taklata Keksin pakomatka heti alkuun päätökseensä ei joutunut toteuttamaan suunnitelmaansa. :)

Palautetta sain siitä, että seuraamisessa pitäisi tehdä suorempia linjoja ja siitä, että miun käskyt on liiankin tiukkoja. Tää johtui varmasti paitsi tavallisesta jännityksestä, myös siitä, minkä tuon tien läheisyys toi. Mut pitää treenata sit hiukan lempeemmän äänensävyn käyttöä.