sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Keksi piirimestaruus joukkueessa

Eilen me oltiin Keksin kanssa piirinmestaruus joukkueessa, tulos 5, aika jotain 42-43 s, ihanneajan ollessa 49. Yksilökisat jätin väliin suosiolla, kolme starttia olisi ollut tässä vaiheessa liian iso pala Keksin lihaskuntoa ajatellen. Hyvä mieli jäi tästä radasta, tuo puomin alastulokontakti harmittaa toki, ei olisi pitänyt varmistaa ylösmenoa, niin olisin ehtinyt alastulolle tai sitten vaan olisi pitänyt juosta lujempaa. Keksi liikkui melko hyvin, muutama hyppy näytti jäykältä. Kuntotreeniä siis ihmiselle ja koiralle. Rata ei ollut vaikea, arvioitiin se 2. luokan tasoiseksi, mutta silti miä oon iloinen siitä varmuudesta, jolla me se tehtiin. Ehkäpä jokin palanen on taas loksahtanut paikalleen. :) Aikakin oli ihan ok meidän tasoon nähden. Toki ainahan sitä saisi sen pari sekuntia pois. Joukkuekaveri kirjoitti, että oltaisiin joukkuueena oltu viidensiä, joukkueita oli joku 7. Pääasia, että saatiin tulos.

Tässä meidän rata:
http://www.youtube.com/watch?v=w3cducmsC50

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hihii, hauskan näköistä menoa. Tosi kiva nähdä välillä näitä videoita. Saa niin paljon paremman käsityksen varsinkin kun ei noita agility-termejä aina ihan ymmärrä.

Jos ootte joskus jossain tässä lähistöllä kisaamassa, eikä aiheuteta liikaa paineita, niin voitas tulla Pihkiksen kanssa katsomaankin :)

Mukavaa viikkoa!
-Sirene

Katja kirjoitti...

Tervetuloa joskus katsomaan! Miulla on aina muuten vaan niitä paineita, ei niitä yksi Sirene ja Pihka voi lisätä, korkeintaan vähentää. :)

Mukavaa viikkoa teillekin, nähdään!