lauantai 3. toukokuuta 2008

Agiltytreenit 2.5.08

Meillä oli eilen illalla agitreenit ja treenattiin ohjauskuvioita ja vauhtia. Ohjaus/haltuunotto treeni meni meiltä melko kivuttomasti, ainut virhe oli yhden riman putoaminen, joka johtui allekirjoittaneen ohjeusvirheestä. Miä vetäisin käden alas just, kun Keksi oli hyppäämässä. Pätkälle tuli yksi takaaleikkauskin, mikä sujui moitteettomasti.

Lisäksi miä hioin yksinäni A:n kontaktipintoja target-lautasella ja kepeillä vedätystä ja kulmia. Keksin kanssa pystyy jo juoksemaan kepit n. 1-2 m edeltä ja se tekee ne tosi huolella. A:lle ollaan saatu taas takaisin vauhtia, kun palkka odottaa alhaalla, Keksi ei jarruttele läheskään yhtä paljon kuin muuten, päinvastoin, välillä pelottaa, että se tulee pää edellä alas, kun se rynnii targetille. :)

Tänään meillä oli seuran toko koe, missä miä olin töissä. Sitä katsellessa tuli sellainen olo, että ei ne tokokokeetkaan nyt niin pelottavia ole ja että kyllä tuo Keksi sinne pitää vielä viedä. :) Kotiin päästyäni otin vielä keppejä takapihalla niin Umbran kun Keksinkin kanssa. Keksin kanssa vaikeita treenejä ja Umbran kanssa muutamia toistoja molemmin puolin, sekä namin että pallon kanssa. Pallossa on se etu, että sillä pääsee palkkaamaan niin, että Umbralle tulee keppejen lopussa vauhtiakin... Nameilla se toki tekee töitä keskittyneempänä. Umbran kanssa otettiin myös valssi- ja takaaleikkaus treeniä, ilman esteitä toki. Huomenna me päästään treenaamaan ryhmään agilityä. :)

Ei kommentteja: