sunnuntai 25. toukokuuta 2008

JAU:n kisat 25.5.

Oltiin äsken JAU:n kisoissa Järvenpäässä. Tuomarina oli Anders Virtanen ja tuomariharjoittelijana Seppo Savikko, joka siis oli suunnitellut radan ja arvosteli sen. Rata oli hauska, siinä on tiukkoja kohtia sopivasti ja hyvin paikkoja, jossa pystyttiin juoksemaan. Saatiin vitonen kosketuksesta, kun Keksi keppejen jälkeen kaarsi miun eteen, vaikka piti jatkaa suoraan eteenpäin. Ihmetelttiin asiaa ja katsottiin nauhoja, kunnes keksin; Keke oli ollut menossa vasemmalla viistossa olleelle A:lle. Tätä virhettä en kyllä nyt ota omalle kontolleni, koska muutkin sanoivat, että ohjasin Keksiä hyvin. Kontakteiden vetovoima on vastustamaton. Törmäyksestä huolimatta päästiin ihanneaikaan, joka oli 49 s. Meijän ajaksi tuli 46,38, vaikka törmäilyssä kului varmasti sekunteja. Lopputulos oli siis 5 ja sijoitus myös 5.

Miulla on kuitenkin hyvä mieli. Meidän ohjaus on mennyt eteenpäin, rimat ei kolissut ja muuten radalla ei tullut ongelmia. Miusta on ihan ok olla vielä 2. luokassa (no, ei nyt ehkä enää vuotta...), koska miä tiedän, että kolmosissa me ollaan jo niin kovassa seurassa, että voittoja tuskin tulee ja sijoituksetkin tulevat olemaan tiukassa, jos niille koskaan ylletään. Sitten joskus, kun kolmosiin päästään (ja kyllähän me sinne mennään), kilpaillaan vielä enemmän itsemme kanssa ja niistä nollista. :)

Umbralla on illalla arkitottis treenit, agility treenit sillä siirtyi maanantai- iltaan. Eli tänään se saa tokoilla Jyrin kanssa, huomenna me tavataan aamupäivällä Terra (ellei mitään muutoksia tule) ja illalla mennään treeneihin jos Umbra jaksaa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ai se oli niin nopee toi teidän aika..voi damit... ja kun katoin sitä vilmiä niin...hmm.. noh, mie jos oisin tuomari niin se olis ollut tahaton kosketus... mut siks mie en ehkä ookka tuomari :)-Anne-