keskiviikko 21. toukokuuta 2008

Keksi tokottaa

Meillä oli tänään Keksin kanssa ensimmäiset möllitoko 2 -ryhmän treenit. Viime viikolla en vielä päässyt osallistumaan töiden takia. Ryhmässä oli yksi uusi koirakko ja muutenkin meitä oli vähänlaisesti paikalla, joten käytiin alokasluokan liikkeet läpi niin, että yksi koirakko näytti aina yhden liikkeen. Me näytettiin liikkeestä seisominen, perusasento ja tokohyppy. Lisäksi otettiin paikalla makuu ja seuraamista.

Oikeastaan alokasluokan liikkeet ei ole kovin vaikeita. Eihän ne toki meillä vielä täydellisesti mene, mutta eipä ne hirvitäkkään enää.

1. Luoksepäästävyys: Keksi toimii hyvin, hampaita katsottaessa se saattaa peruuttaa.

2. Paikalla makaaminen: Suhteellisen varma, Keksi kestää tosi paljon häirintää. Tänään se lähti siitä kerran, mikä oli uutta. Keksin puolustukseksi pitää sanoa, että se lähti, kun vetäjä Marika, kävi makaamaan viereisen koiran eteen, eli häiriötä oli aika paljon. :)

3. Seuraaminen kytkettynä: Ok, tosin miä joudun katsomaan vielä aika paljon Keksiin. Käännökset ja tahdinmuutokset sujuvat aika hyvin.

4. Seuraaminen taluttimetta: Sama kun yllä. Keksi saattaa edistää tai jäädä haistelemaan.

5. Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: Menee hyvin, tosin Keksi saattaa ennakoida.

6. Luoksetulo: Menee hyvin, tosin miä käytän vielä aika paljon apuja.

7. Seisominen seuraamisen yhteydessä: Keksi osaa seisoa ja odottaa, toistaiseksi ongelmana on pysähtyminen seisomaan, Keksi saattaa tarjota takamusta maahan.

8. Estehyppy: Mennyt kovasti eteenpäin, tälle päivälle saatiin pari hyvää treeniä, tosin miun avut ovat vielä aika voimakkaat.

Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa. :)

Ei kommentteja: