maanantai 26. toukokuuta 2008

Umbran agitreenit

Umbran agilitytreenit siirtyivät maanantaille, kun kaksi ryhmää yhdistettiin. Eilisissä treeneissä tuli uuttena esteenä pussi. Otin sitä niin, että avustaja piti Umbraa ja miä otin sen vastaan, kääritystä pussista, ensi kerralla pidennetään kankaan pituutta. Umbra tuli pussista rohkeasti, kunhan vain näki minut. Tai pallon, kumpi lie rakkaampi. :)

Otettiin myös kontakteille vahvistusta puomilla. A:ta miä otan enemmän myöhemmin, sitä ollaan kokeiltu kerran muutamia toistoja. Se menikin hyvin, mutta koska se on jaloille aika raskas, niin otetaan sitä lisää myöhemmin, ehkä silloin tällöin muutama toisto muistin virkistämiseksi.

Otin myös yhdellä hypyllä irtoamista targetille, se sujui hyvin, Umbra irtoaa tosi hyvin lelun tai namin avulla. Puolikkaita keppejä otettiin myös muutaman kerran.

Ohjattuna treeninä oli muilla takaaleikkaus radanpätkä, me saatiin tehdä takaaleikkausta yhdellä esteellä niin, että treenien vetäjä kutsui Umbraa pallolla ja miä ohjasin sitä aidalle. Aluksi Umbra ei oikein ymmärtänyt jutun juonta, mutta pallo houkuttimena saatiin muutama onnistunut suoritus, mihin lopetettiin. Jatkossa pitänee tehdä niin, että en tee ennen ohjattuja treenejä kuin vähän jotakin, ettei paras terä mene ohitse. Hauskaa meillä oli taas ja Umbra kuunteli hyvin, vaikka kentällä oli sille uusia koiria.

Ei kommentteja: