lauantai 17. toukokuuta 2008

Keksin paluu

Keksi lepäili sitten lauantaista eiliseen. Keksi ei itseasiassa ontunut jalkaansa kuin sen lauantain, jo sunnuntaina se olisi lähtenyt mukaan treenaamaan, kun Umbran kanssa mentiin. Koko viikon se on ollut vähän mahdoton, kun se on tottunut nyt siihen, että toko tai agi treenejä on 2-3 viikossa.

Jalka vaikuttaa terveeltä, joten mentiin eilen treeneihin, tosin treenattiin minihypyillä ja vasta ihan lopuksi otin pientä radanpätkää medi hypyillä. Mitään ongelmia ei ollut, joten säikähdyksellä taidettiin selvitä.

Me väännettiin treenissä harjoitusta, jossa oli paljon valsseja. Sitä iänikuista sujuvuutta haettiin. Hangattiin ja hangattiin yhtä pätkää, kunnes se sujui. Keksi irtosi vähän liiankin hyvin, oikaisi yhden sivussa olevan hypyn ohi seuraavalle ja kepeillä se ohitti kaksi viimeistä keppiä muutaman kerran. Otin kepit uudestaan ja kun ne onnistui, annoin ison jauheliha köntin Keksille. Luulisi, että ei tee enää mieli oikoa. :)

Mitäs vielä...Treenattiin odotellessa hiukan tokoa, päästään toko treeneihin taas keskiviikkona. Jännittää, kun menin lupaamaan startata alokkaassa tänä vuonna. Onneksi omalla seuralla on möllitoko cup syksyllä, sinne voin mennä treenaamaan ja sen jälkeen sitten ilmottautua oikeeseen kokeeseen. :) Jännittävää.

Ei kommentteja: