lauantai 31. toukokuuta 2008

31.5. Stadi games

Oltiin tänään kisoissa Helsingissä. Ensimmäinen rata oli agirata. Tuomarina oli Ritva Herrala. Radalla oli pari hankalaa kohtaa; aloitus jossa oli 2. esteen jälkeen ansana Keksin rakastama A ja puomin jälkeen muuri, joka oli edelliseen ja seuraavaan esteeseen nähden haastavassa kulmassa. Molemmat näistä etukäteen hankaliksi arvioimistani kohdista meni hyvin, jälkimmäisellä tein takaaleikkauksen, joka sujui hyvin. Jei!!! Muuten rata olikin yhtä iloista sekoilua: Keksi ihanainen oli vauhdissa, jostain syystä se tuli ohi jo ensimmäisestä esteestä, mistä tuli kielto. Sen jälkeen se myös valitsi yhestä putkesta väärän pään, liekkö näytin huonosti. Meilä ei ollut kameraa mukana, joten en muista, oliko radalla muitakin virheitä, mutta radan jälkeen ei voinut kun nauraa, Keksi hymyili kuin pieni aurinko, kun sillä oli niin kivaa. Aika meillä olisi kuulutuksen mukaan riittänyt.

Toinen rata oli virosta kotoisin olevan Anne Tammiksalun rata. Sille lähdin asenteella, että otan tosi tarkasti, ettei Keksi saa mahdollisuutta tehdä väärin. Rata oli miun mielestä tosi haastava mutta hauska, mutta en ollut rataantutustumisen jälkeen ollenkaan varma, muistaisinko sen. Jostain syystä miun on helpompi hahmottaa agiratoja. Rata sujui loistavasti, niin tiukat kulmat kepeille kuin valssit ja okseritkin, mutta yksi putki vei Keksin taas väärään päähän, tuloksena siis hylly. Putken jälkeen oli kohta, jonka olin suunnitellut tarkoituksella niin, että Keksi joutuu irtoamaan ja edellisellä putkellä käyneen kömmähdyksen jälkeen olin myös himpun myöhässä, mikä johti siihen, että Keksi joutui irtoamaan minusta n. 3 metriä sivusuunnassa seuraavalle putkelle. Ja se irtosi! Tämä pieni onnistumisen kokemus ja edellisen vastaavat tekivät reissusta tekemisen arvoisen.

Nyt on hyvä jäädäkin treeni- ja kisatauolle, laittaa niitä kuuluisia jäitä hattuun ja toisaalta haudutella kaikkea opittua ja tapahtunutta. Tavoitteena olkoon se, että saataisiin tämän vuoden puolella menolippu kolmosiin. Toisaalta vuoden tavoitteet ovat jo täyttyneet, kun saimme sen ensimmäisen nousunollan, mutta tavoitteita pitää aina kiristää saavutusten mukana. Agitreeneistä Keksille taukoa tullee n. 4 viikkoa, toko treeneihin mennään aikaisemmin, jos kaikki menee hyvin ja seuraavat kisat meillä on heinäkuun lopussa tai elokuun alussa. Nyt siis alkaa Umbran tehotreenit, voidaan haluttaessa treenata kolmekin kertaa viikossa :) Tosin luultavasti jätän treenikerrat kahteen per viikko.

Ei kommentteja: