torstai 21. elokuuta 2008

20.8. Keksin toko treenit

Oltiin muutamien muiden tokoryhmämme koirakoiden kanssa treenaamassa tokoa. Otettiin paikkamakuuta, tokohyppyä, seuraamista, luoksepäästävyyttä ja lopuksi vielä hiukan luoksetuloa.

Tällä hetkellä paikkamakuut ovat sujuneet hyvin, niissä ei ole mitään ongelmia. Tokohyppykin on mennyt hurjasti eteenpäin, treenattiin taas sitä ensin avustajan kanssa (3-4 toistoa) ja sen jälkeen otin saman verran toistoja ilman avustajaa. Tällä hetkellä hyppyyn lähteminen, hyppy sinällään sekä paikalla seisominen sujuu, pysähtymisessa saisomaan on toivomisen varaa. Seuraamisessa hiottiin niitä perusasentoja yhä vaan, muuten se on miusta aika hyvällä mallilla. Luoksepäästävyydessä ei ollut ongelmia. Luoksetulossa Keksi tarvitsee vielä apuja, kääk. Puhuttiin muiden kanssa ja tultiin siihen tulokseen, et miun täytyy vaan tehdä paljon toistoja lyhyillä matkoilla ja ensin häivytää niillä ne avut.

Tässä ryhmässä on kyllä tosi kiva treenata, kun kaikki yrittää auttaa ja tsempata toisiaan. :) Yksi koirakko olikin jo käynyt virallisessa kokeessa huimin tuloksin; 191 pistettä ja 2. sija. Hyvä Noora ja Retu! Noh, meillä on tavoitteena, että siitä ensimmäisestä kokeesta sitten joskus saataisiin tulos. :)

Ei kommentteja: