maanantai 25. elokuuta 2008

25.8. Umbra treenaa agia

Treenattiin eilen loittonemista - irtoamista sivusuunnassa, kontekteja (puomi-putki -ansa) sekä keppejä. Loittonemistreeneissä Umbralla meni herne nenään - "Mitä hittoa tämä muka on, että ihminen liikkuu vähemmän ja koira joutuu juoksemaan!!!". Vein Umbra aitaan rauhoittumaan ja yritettiin uudestaan. Saatiin muutamat hyvät toistot helpommasta treenistä, vaikeammalle en sitten siirtynytkään. Sitä voidaan tehdä toiste.

Kontektitreenissä Umbra oli ihmeissään. Putkeenhan se paineli, vaikka puomille ohjasin ja sen jälkeen se piti puomin alla olevaa putkea tosi omituisena. Miä en ollutkaan yhtään ajatellut, että eihän meillä olekkaan vielä puomin alla ollut putkea, toki se on Umbrasta outo. :) Saatiin kuin saatiinkin pelottavan putken niskat taitettua ja puomi sujumaan hyvin. (Koko treeni oli haastavampi, me tehtiin vain puomia.) Päätin, että tehdään kontaktit Umbran kanssa ainakin toistaiseksi 2 on - 2 off pysäytyksenä. Kumimaton käyttöönottoa pysäytyksen vahvistuksessa harkitsen vielä. Targetille miun pitää tuota opettaa ihan kotioloissa.

Kepit sujui hyvin. Anne neuvoi ottamaan nyt paljon sisäänmenoja. Suunnilleen niin, että 8 x sisäänmeno 2 x kokokepit sisäänmenosta jatkaen. Kulmat kuntoon siis. Ensin n. 1 m päästä kepeistä kaarta, kun se sujuu, loitonnetaan.

Ei kommentteja: