torstai 7. elokuuta 2008

Keksin toko treenit 6.8.

Keksin kanssa treenattiin eilen tokoa. Oltiin meidän toko ryhmän kanssa itsenäisesti treenaamassa. Otettiin paikallamakuuta, seuraamista niin, että toinen käskytti käännökset ja raviin ja seis. Lisäksi otetiin tokohyppyä.

Paikkamakuussa ei ollut ongelmia, Keksi pysyi hyvin maassa, vaikka kentällä myös ammuttiin samaan aikaan. (Tosin pamaukset olivatkin tosi pieniä.) Tokohypyllä jatkoin kuten edellisissäkin treeneissä. Ensin otin n. 4 toistoa niin, että esteen takana oli avustaja palkkaamassa ja sen jälkeen kaksi niin, että itse pysäytin koiran ja palkkasin sen sivulle menemällä. Tätä pitää vielä jatkaa samalla tavalla jonkin aikaa.

Seuraamisessa sain ohjeeksi Jaanalta, kisaavien ryhmän vetäjältä, joka unohtui kentälle omien treenejensä jälkeen meitä neuvomaan, nostaa pääni pystyyn ja katseen eteen. Hirvitää uskoa Keksin seuraavan, vaikka en katsoisikaan siihen, mutta hienosti tuo meni ne muutamat pätkät ,jotka kokeilin näin. :) Perusasentojen parantamiseksi Noora, treenikaveri neuvoi, että miä voisin palkata Keksiä ulkokautta. Se vaikuttikin toimivalta, joten sillä jatketaan. Muuten seuraamiset menivät hyvin.

Toko treenien lopuksi me nostettiin kentälle Nooran kanssa vielä kepit ja pari hyppyä. Otettiin tätä pientä ohjauskuvioita muutaman kerran. Keksillä oli enemmän intoa kun korvia ja yhden kerran se jopa kaatui, kun se rymäytti riman alas kompastuen siihen ja heittäen kuperkeikan. Koiraan ei vaikutanut sattuvan ja sen jälkeen meni hyvin. Lauantaina on kisat Tampereella, sen takia vähän yritin muistutella asioita Keksin mieleen. No, perjantaina käydään vielä tekemässä ihan kevyet treenit. Näillä näytöillä ja Keksin innolla realistinen tavoitte Tampereelle on tulos molemmilta radoilta. :)Ei kommentteja: