maanantai 18. elokuuta 2008

Umbra treenaa agia 18.8.

Tänään oli taas Umbran agilitytreenit. Mentiin kentälle tuntia aikaisemmin kun tavallisesti, puhuttiin vielä Mia Laamasen koulutuksesta, kerrattiin opittua ja suunniteltiin jatkoa. Treeneissä keskityttiin erityisesti kontakteihin, joita otettiin ohjatusti. Miulla oli vähän pakka sekaisin, en vielä ole tarkasti päättänyt, mitä jatkossa teen kontakteilla, joten sen sain kotitehtäväksi. Umbra meni kuitenkin puomin tosi reippaasti ja vauhdikkaasti, paljon reippaammin kuin Laamasen koulutuksessa. Eipä me tosin nyt olla otettukkaan keinua, minkä arveltiin hiljentäneen Umbran vauhtia puomilla. (Se ei vielä erota niitä toisistaan.)

Itsenäisesti otettiin keppejä. Otin niitä kuudella ja kahdellatoista, ne sujui kyllä myös paremmin kuin silloin reilu viikko sitten. Tosin silloin vaikutti varmasti molemmilla väsymys jo iltapäivästä. Katsotaan nyt siirränkö Umbran kujalle vai jatkanko näin.

Toisena itsenäisenä treeninä oli ohajustreeni, jossa oli kolme hyppyä rinnakkain, jotka otettiin mentäessä serpentiininä ja paluumatkalla välistävetona. Oikestaan vain päässä tapahtuva käännös oli vaikea, siinä kun olisi pitänyt tehdä poispäin kääntö, jota ei vielä olla treenattu Umbran kanssa.

Me otettiin itsenäisesti vielä Umbran kanssa flat workiä, valssia ja ellipsiä niin, että yritin saada koiran irtoamaan jo itsenäisemmin kiertämään siivekkeitä sekä sylikkäännöstä.

Ei kommentteja: