tiistai 26. elokuuta 2008

26.8. Agitreenejä

Eilen miä otin molemmat tytöt mukaan ratatreeneihin. Samalla ne pääsi kokeilemaan matkustamista auton takoboksissa, kun Jyri oli ostanut ja virittänyt autoon sellasen verkon, ettei ne pääse kiipeilemään takapenkin puolelle. Matkustaminen sujui hyvin, Keksikin tykkäs tosi paljon, kun pystyi katselemaan maisemia. :)

Otettiin treeneissä ykkösluokan radan pätkää sekä siitä sovellettua vaikeampaa versiota, kun ensimmäinen meni kaikilla hyvin ja tuntui helpolta. Keksin kanssa hienoja elämyksiä tuli sen irtoaminen kepeille niin, että kepit oli 90 asteen kulmassa edelliseen hyppyyn ja ekaan väliin piti kiertää takakautta. Lisäksi se irtosi hyppy-putki suoralla kuin raketti. Myös toisen radan takaaleikkaukset ja vaikeammat ohjauskiekurat onnistuivat.

Umbraa miä totutin keinun rämähdykseen. Väli oli n. 5 cm. Ensi kerralla sitä voisi nostaa. Lisäksi otin helpohkoa ohjauskuviota, hypyillä ja putkella. Vauhtia ja intoa oli hyvin ja lopetin iloiseen ja vauhdikkaaseen suoritukseen. :) Lisäksi me otettiin niitä keppikulmia muutamia, näitä pitää treenata omalla takapihalla, koska se on mahdollista.

Kivat treenit, hyvin Umbra malttoi odottaa sen ajan, kun tein Keksin kanssa hommia. Ja sit se olikin ihan intona, kun pääsi tekemään. :)

Ei kommentteja: