sunnuntai 31. elokuuta 2008

30.8. Hskh:n agikisat

Lauantaina oltiin hskh:n agikisoissa Vantaalla. Tuomarina oli Anne Tammiksalu ja radat olivat siis melko haastavia. Ihanneaika oli ekalla radalla 49 s ja toisella 48 s. Ensimmäinen rata meillä päättyi jo 7. esteelle, kun miä vedin omalla liikkeelläni Keksin puomille vieressä olleen A:n sijaan. Harmittamaan jäi se, ettei sen jälkeen enää voinut tehdä rataa kilpailunomaisesti loppuun, koska puomille meno heitti meidät ihan väärään kohtaan rataa. Äh. Siis vielä tarkempaa rataantutustumista.

Toinen rata sen sijaan meni paremmin. Siinä saatiin myös hylky putken väärästä päästä; kuten eräs kisaaja sanoi, vekin olisi pitänyt olla selkeämpi. Vitonen meillä oli alla kepeiltä (keppien sisäänmenotreeniä lisää vaan), joten ei harmittanut niin paljon, vaikka olisihan se tulos ollut kiva. Tällä radalla oli kuitenkin paljon hyvää; haastava alku kuvio sujui takaaleikkauksineen eikä Keksi ampuillut omia aikojaan kontekteille, vaikka niitä oli tyrkyllä. Nyt pidetään kisoista taukoa n. kuukausi olosuhteiden pakosta; tiedossa on niin agilityn tehotreeniä kuin mm-tason kisaajien ihailuakin. Lokakuussa sitten taas kisaradoille.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Piti tulla täältä kurkkimaan, miten teillä Keksin kanssa sujui lauantain kisat! Ei ehditty harmi vaan jäädä katselemaan ja kannustamaan. Vai teilläkin kaksi hylkyä, harmi! No, eikun treenaamaan lisää, treeneissä nähdään! ;)

Katja kirjoitti...

Kiva, että löysit tänne. :) Sellaista se on, nähdään treeneissä. :D