torstai 28. elokuuta 2008

27.8. Keksin tokotreenit

Tänään otettiin tokotreeneissä luoksepäästävyyttä, paikallaoloa liikkeenomaisesti ja häiriön alla, liikkeestä maahanmenoa sekä seuraamista erityisesti käännöksiä ja miä tietenkin hioin niitä perusasentoja.

Luoksepäästävyydessä Keksin kanssa ei ole mitään ongelmia. Paikallaolo sujui tosi hyvin, mutta n. 15 s ennen luoksepalaamista Keksin nousi istumaan. Tosin tähän vaikutti se, että kaksi vieressä ollutta koiraa nousi paikallaolosta. Tämän jälkeen vahvistettiin paikallaoloja lyillä välimtkoilla ja häiriöillä. Liikkeestä maahanmeno sujui hyvin, se on Keksin vahvimpia liikkeitä. Miun pitää vaan jättää kaikki turhat nykimiset pois. Tämä on yllättävän vaikeata, koska vaikka kuinka keskityin siihen. olin kuulemma vielä sormella näyttänyt Keksille. Noora ehdotti, että palkkaisin Keksiä liikkeestä maahanmenossa sekä liikkeestä seisomaan jäämisessä taakse. Kokeilin sitä ja se vaikutti toimivalta, joten pitää kokeilla sitä myös liikkeestä seisomaanjäännin yhteydessä. :)

Seuraaminen sujui hyvin, perusasenoja vedin taas namilla paremmiksi. Seuraaminen on meillä perusnättiä, hiukan väljää, sivusuunnassa tiiviimmäksi se saisi tulla. Ensi viikolla jatkuukin sitten toko treenit vetäjän kanssa, kesän ajan ollaan treenattu ryhmämme kanssa keskenään. Ensi viikolla Umbra ja Jyri aloittavat myös mölli 1 - ryhmässä toko treenit.

Ei kommentteja: