maanantai 11. elokuuta 2008

9.8. Paluu kisaradoille.

Olimme lauantaina seurakaverin kanssa agilitykisoissa Tampereella. Tuomarina kakkosille ja kolmosille kisoissa oli Minna Räsänen. Kakkosille oli kaksi agilityrataa tarjolla, joista molemmille osallistuttiin. Kisalle asetettuun tavoitteeseen ei päästy; kotiintuomisena oli Keksillä kaksi hylkyä. Onneksi seurakaveri onnistui paremmin saadan koiralleen toisen ykkösluokan nousunollan ja sijoittumalla toisella koirallaan kolmanneksi. :)

Ensimmäisellä radalla miä ajauduin kahden aidan ohjaamisen jälkeen liian kauan kepeistä, mietin kaksi sekunnin sadanosaa ja Keksi viuhahti iloisesti putkeen. Loppurata sujui hyvin. Tällä radalla putosi myös yksi rima, kun tein Annen sanojen mukaan valssin, jota sekään ei nähnyt tulevaksi, saati koira. :)

Toinen rata olikin parempi, kun miä sain jännitellä pahimmat kisajännitykseni jo ensimmäiselle radalle. Tällä radalla unohdin sen, että Keksi oli jo mennyt radan toiste päin (rata käännettiin kisan vaihtuessa ympäri) ja meni osittain vanhasta muistista, osittain miun löysän ohjauksen takia kaksi hyppyä väärin perin. Päätin, että loppu mennään sitten sika lujaa ja pidetään hauskaa ja se menikin sitten vauhdilla ja virheettömästi. Loppuradasta jäi niin hyvä mieli, että se kantaa seuraaviin kisoihin. :)

Ei kommentteja: