perjantai 1. elokuuta 2008

Keksin toko treenit 31.7.

Käytiin eilen muutamien meidän tokoryhmään kuuluvien treenkavereiden kanssa yhdessä treenaamassa. Kaikilla taitaa alkaa olla enemmän tai vähemmän ajatuksissa ensimmäiset viralliset toko-kokeet. Treenattiin tokohyppyä ja liikkeestä seisomista sekä otettiin paikkamakuu. Lisäksi jokainen treenaili mitä halusi.

Keksin tokohyppy on tässä vajaassa viikossakin mennyt eteenpäin. Tällä kertaa se irtosi jo tosi hienosti hypylle, otin harjoitukset suurinpiirtein niin, että 2/3 toistoista hypyn takana oli avustaja palkaamassa sen. Muutamia kertoja otin sen niin, että avustajaa ei ollut ja ihme ja kumma; Keksi teki hypyn ilman miun apuja, pelkästä käskystä!!! Jei!

Muutenkin treenit sujuivat hyvin, Keksi pysyi paikkallaolossa paikallaan sen vaaditun 2 min, toki treenikamut on sille tuttuja, että koetilanteessa juttu voikin olla toinen. Aika luottavainen olen kyllä Keksin paikallaolon suhteen. Lisäksi käännettiin perusasentoja namilla suoriksi ja hyviksi ja harjoiteltiin liikkeestä pysähtymistä Leenan oppejen mukaan, siinäkin olen havaitsevinani edistystä.

1 kommentti:

sosuka kirjoitti...

Wau, tuo hypyn edistysaskelhan kuulostaa todella lupaavalta! :D